Page content

Echtscheiding van A tot Z geregeld.

echtscheiding

Overweeg je een echtscheiding?

Heb je huwelijksproblemen?

Wil je zoveel mogelijk zelf regelen?

Wij kunnen je verder helpen bij het maken van afspraken die door alle partijen volledig gedragen worden.

Dit betekent dat de afspraken volledig nageleefd zullen worden. Door zowel emotionele, juridische, financiële en sociale aspecten te belichten worden de afzonderlijke belangen duidelijk in kaart gebracht. Vanuit deze belangen wordt vervolgens onderhandeld naar een nieuwe situatie waar het welzijn van alle betrokkenen, de vrouw, de man, de kinderen en de afzonderlijke families zoveel mogelijk gediend worden.

Onze werkwijze

Een scheiding is vaak een emotionele achtbaan. En middenin deze emoties moeten er zo veel zaken worden geregeld. Zaken die van grote invloed zijn op je toekomst; op je kinderen, op je financien, op je sociale leven.
Stap voor stap in eigen tempo: Door een aantal gesprekken met de mediator krijg je duidelijk op een rij hoe je je echtscheiding wilt regelen en wat daar allemaal bij komt kijken. Via ons 10-stappenplan word je op een overzichtelijke wijze, op je eigen tempo door je echtscheiding heengeloodst.

Totaalpakket: Doordat we nauw samenwerken met advocaten, notarissen, psychologen, hypotheekadviseurs en fiscalisten wordt je volledige echtscheiding op vakkundige wijze begeleid.

Het resultaat, kan het beste beoordeeld worden door de klant. Om een indruk te krijgen van wat onze klanten van ons vinden ga dan naar: Wat Anderen Zeggen over Jones Mediation en Coaching.

We weten dat de beslissing om te gaan scheiden een lang proces is waarbij het vergaren van goede informatie noodzakelijk is. Indien je nog in de fase bent van het verzamelen van echtscheidingsinformatie;

ga dan naar de webstie van Stichting Oprecht Scheiden (SOS) voor alle informatie over scheiden.

Op de site van website van Stichting Oprecht Scheiden (SOS) kan je:

Kom je er zelf niet uit dan kunnen wij je verder helpen de scheiding van begin tot einde te regelen.

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek via: 0226-410613 of stel je vraag hierboven.

0 reacties op “Echtscheiding van A tot Z geregeld.

Plaats een reactie

*