Page content

Mediator Noord Holland

Normand Jones is auteur van het boek “Bridge to Success” trainer en coach met een praktische aanpak gericht op bruggen bouwen. Bruggen tussen NU enWAT JE EIGENLIJK ZOU WILLEN. Zijn aanpak wordt met succes gebruikt bij Personal coaching (vanuit de privé situatie gericht op het vinden en benutten van de verborgen talenten), Management coaching (vanuit een management positie gericht op het behalen van specifieke doelen) en Familie Coaching (vanuit de familie situatie, de ingeslopen rolverdeling analyseren en daar waar nodig herschikken om aan de situatie van nu te kunnen voldoen’.

Daarnaast is hij (NMI) Register mediator, lid van de Nederlandse Orde voor BeroepsCoaches (NOBCO), de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMV) en de European Mentoring and Coaching Council (EMCC). Deze erkenningen garanderen u kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Na ruim 25 jaar ervaring te hebben opgedaan als financieel specialist heeft Normand Jones in 2001 besloten de kennis die hij in het bedrijfsleven heeft opgedaan te gebruiken om anderen te helpen meer uit het leven te halen. Dat was het begin van Jones Mediation and Coaching.

Uit reacties van klanten is op te maken dat Normand garant staat voor betrouwbaarheidintegriteit, een scherp en goed luisterend oor, rust en neutraliteit. Iemand die snel tot de kern komt en je handige tools aanreikt waarmee je zelf de eigenaar van je succes blijft.

0 reacties op “Mediator Noord Holland

Plaats een reactie

*