Page content

Wat kan coaching voor je doen

wat kan coaching voor je doen

De beroepsorganisatie voor Coaches, de NOBCO, geeft de volgende definitie van coaching om aan te geven; wat kan coaching voor je doen:

“Coaching is die vorm van professionele begeleiding waarbij de coach als gelijkwaardige partner de cliënt ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen doelen”.

Als Jones Mediation & Coaching zijn we aangesloten bij de Nederlandse Orde voor BeroepsCoaches (NOBCO) en de European Mentoring and Coaching Council (EMCC).

Coaching kan je op zo ontzettend veel situaties toepassen dat het moeilijk is om een goede beschrijving te geven van wat wij doen. Wij laten daarom graag een paar van onze klanten aan het woord:


 

miranda kampers review Normand JonesExpert in zichtbaar maken van waarden

Normand is an expert in making sense of your thoughts and actions. In a consistent and honest way he led me to my answers. He gave me the practical and emotional tools that I needed to write my book Zichtbaar Succes. But above all he takes care of a very high energy level for sharing ideas and knowledge. Normand is a very nice person and listener who takes care for his client.

Miranda Kampers; expert in zichtbaar maken van waarden | auteur ‘De beste versie van jezelf!’| trainer, coach, spreker, adviseur |


mito croes review Normand JonesDedicated professional

Normand is a highly dedicated professional with an outstanding human touch.

Mito Croes
Legal Consultant Constitutional Law and NMI-Mediator

 


Begaan met cliënten

Normand is erg begaan met zijn cliënten. Hij helpt zijn cliënten verder te komen, en dit in de toekomst ook vast te houden. Komt met zeer bruikbare tips. Deze tips zijn niet alleen op dat moment bruikbaar, maar ook in de toekomst. Hij weet een ontspannen sfeer te creëren tijdens coachingsgesprekken, waardoor er een gevoel van vertrouwen en respect ontstaat.

Esmeralda van Dongen
HR Adviseur Sociale Zekerheid, aandachtsgebied Verzuim/Medewerker Mobiliteitscentrum at Hogeschool INHOLLAND

 

0 reacties op “Wat kan coaching voor je doen

Plaats een reactie

*