WAT DOEN WIJ?

Wij zijn een klein mediation kantoor met een specialisatie in echtscheidingen en zakelijke conflicten. Mediation is eigenlijk vergelijkbaar met bemiddeling. Als er sprake is van een conflict, en dat kan bijvoorbeeld zijn een echtscheiding, een relatiecrisis of een arbeidsconflict, dan is de mediator degene die tussen de partijen optreedt als bemiddelaar.

DIT MAAKT ONZE MEDIATION BIJZONDER

De kracht van onze mediation zit in de combinatie van een bijzonder inzicht in de emotionele achtergronden van een conflict, gecombineerd met een uitstekende kennis van zaken op financieel gebied en op gebied van regelgeving. We gaan in iedere mediation uit van redelijkheid. Maak afspraken met elkaar die menselijk zijn en waar je allebei volledig achter kunt staan. Dat is ons uitgangspunt. In bijna ieder conflict kan je dat punt bereiken. Ook al hou je dat vooraf soms niet voor mogelijk.

OPLOSSING

De oplossing van het conflict vind je samen. Je wordt begeleid in de onderhandelingen en de gesprekken die je met elkaar voert. In een conflict is er bijna altijd een winnaar en een verliezer. Met mediation probeer je dit te voorkomen en zoek je gezamenlijk naar een oplossing die voor beide partijen acceptabel is.

COACHING

Naast mediation bieden we ook coaching. Coaching is geschikt voor 1 persoon maar kan ook over meerdere personen gaan. Als je in je privé leven tegen zaken aan loopt kan je soms enorm geholpen zijn met een aantal coachingsgesprekken. De coach geeft je inzicht in je eigen situatie en ook handvatten om alles eens anders aan te pakken. Ook op zakelijk vlak kan coaching een enorme toegevoegde waarde hebben. Denk hier aan een samenwerking tussen collega’s die niet lekker loopt, een verhouding baas-werknemer die is verstoord of een directeur die de weg niet meer weet.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Wil je weten of wij je kunnen helpen met mediation en/of coaching? Neem dan contact met ons op. We maken dan een vrijblijvende afspraak om eerst eens kennis te maken en te bespreken of we daadwerkelijk iets voor je kunnen betekenen. Via de onderstaande button kom je terecht op onze contactpagina.